صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۶
آذر
۱۴۰۴

شماره
۶۰۵۲

امروز: ۱۷ (آذر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Monday 2025 (Dec) 08

عناوین صفحه

 نخستین سایت‌موزه باستان‌شناسی شهری کشور با هدف نمایش دائمی بقایای معماری به جا مانده و آثار تاریخی کشف ‌شده در محدوده خیابان باباطاهر به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
 دادستان عمومی و‌ انقلاب نهاوند از آزادی 30 مددجو در این شهرستان در راستای سیاست‌های تحولی قوه قضاییه و به‌منظور کاهش جمعیت کیفری و رسیدگی به وضعیت مددجویان، خبر داد.
 با پایان فصل برداشت محصولات کشاورزی و خاموش شدن موتور چاه‌های آب در اراضی همجوار، چشمه‌های بستر تالاب که پیش‌تر تحت فشار خشک‌سالی و بهره‌برداری انسانی خاموش شده بودند، پیش از آغاز بارش‌های پاییزی دوباره فعال شدند و آب‌گیری تالاب آغاز گردید.
 یک خانواده در همدان هزینه یک میلیارد ریالی پیش‌بینی شده برای مجلس چهلم فرزندشان را برای آزادی سه زندانی هدیه کردند.
 سرهنگ ابراهیم فارسی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: ادعاهای مطرح شده مبنی بر دخالت خودروی دیگر در بروز تصادف ابتدای پل رسالت که 2 جان باخته و 2 مجروح برجا گذاشت تأیید نشده و براساس مستندات فعلی و موجود، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه عامل بروز این سانحه بوده است. گمانه زنی هایی مبنی بر به هم خوردن تعادل خودرو به علت خیس و لغزنده بودن سطح راه مطرح بود که مورد تأیید نیست.
 حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی معاون امور فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان با تأکید بر اینکه آزادسازی زندانیان، کمک به ازدواج جوانان و فرزندآوری از اولویت‌های استان به شمار می‌رود که انتظار می‌رود واقفان و نیکوکاران نسبت به این نیات توجه ویژه‌ای داشته باشند، گفت: 10 مورد وقف جدید به ارزش تقریبی حدود 140 میلیارد ریال در هفت ماه ابتدای سال جاری در این استان ثبت شده است.
 غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از رفتار برخی واردکنندگان برنج، گفت: قیمت تمام‌شده هر کیلو برنج وارداتی برای واردکنندگان بین 38 تا 40 هزار تومان است و طبق ضوابط باید حداکثر با قیمت 50 هزار تومان در بازار عرضه شود. اما متأسفانه شاهدیم که همان برنج‌ها در بازار تا 110 هزار تومان به فروش می‌رسند. یکی از واردکنندگان برنج با فروش هر کیلو برنج وارداتی به قیمت بیش از دو برابر نرخ واقعی، حدود 250 میلیون دلار سود به جیب زده است.
 زیان انباشته سه خودروساز بزرگ کشور -بر اساس صورت‌های مالی غیرتلفیقی- تا پایان شهریور 1404 با افزایش 11.8 درصدی به بیش از 255 همت رسید.
 زهرا تاولی متخصص زنان و زایمان و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفته طبق پژوهش‌های انجام‌شده، در حالی که پیش از این تعداد سقط جنین‌ها بین 450 تا 530 هزار مورد در سال برآورد می‌شد، این رقم اکنون به حدود 254 هزار مورد در سال کاهش یافته است. بر اساس همین آمار، تعداد سقط‌های روزانه از حدود 1000 تا 1200 مورد به نزدیک 700 مورد در روز رسیده است؛ کاهشی چشمگیر که بخشی از آن مرهون اجرای طرح ملی نفس و فعالیت‌های گسترده فرهنگی و اجتماعی در حمایت از مادران باردار است.
 تورم پوشاک و کفش در مهرماه به 40.6 درصد رسید و افزایش ماهانه 4.2 درصدی تورم، خانوارها و تولیدکنندگان را زیر فشار شدید قیمت‌ها قرار داده است.
 در حالی که بانک مرکزی گزارش کرده که از ابتدای سال جاری تا پنجم آبان‌ماه، بیش از 33.6 میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات تأمین کرده است و از 23.9 میلیارد دلار ارز اختصاص یافته به بخش تجارت و بازرگانی، سهم صنایع حمل‌ونقل و خودرو 4.9 میلیارد دلار است، اما سید حامد عاملی معاون ماشین‌آلات و صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت در همایش "استراتژی صنعت خودرو در سایه جنگ" گفته است که از ابتدای امسال حتی یک دلار برای واردات خودرو تخصیص نیافته و تخصیص ارز از سهیمه سال گذشته بوده است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: